AMIX BCAA MegaFuel 6000

Dnes si představíme produkt z řady BCAA - AMIX BCAA MegaFuel 6000.


AMIX BCAA MegaFuel 6000

je extrémně silná tekutá forma esenciálních aminokyselin BCAA v poměru 2:1:1. Tato kombinace BCAA aminokyselin je navíc doplněná o L-Arginin, Taurin a Beta-alanin (CarnoSyn®).


L-Arginin - Arginine je velmi důležitou aminokyselinou v lidském organismu. L-arginin přispívá k tvorbě oxidu dusnatého (NO), který se podílí na vazodilataci (rozšíření cév) a uvolnění cév. Vyzkoušejte 100 % čistou krystalickou formu a podpořte svůj silový trénink. Zvyšuje produkci oxidu dusnatého a zlepšuje prokrvení pracujícího svalů. Arginin ovlivňuje sportovní výkonnost a rychlost regenerace! Díky zvýšenému množství oxidu dusnatého (NO) se rozšiřují cévy zásobující svalovou tkáň a díky většímu průtoku krve se do tkání dostane více kyslíku a glukózy. Tento efekt je důležitý pro krátkodobou, ale i dlouhodobou fyzickou práci.

 

Taurin - Taurin je velmi rozšířenou aminokyselinou v lidském organismu. Taurin vtahuje glukózu a aminokyseliny do svalových buněk a tím urychluje zotavení po tréninku. Celkově zlepšuje koncentraci a oddaluje nástup únavy během zátěže. TAURIN je určen pro zkvalitnění regenerace.

Beta-alanin (CarnoSyn®) - Zvyšuje množství carnosynu ve svalové tkáni. Snižuje kyselost svalů. Zvyšuje svalovou vytrvalost. Lepší napumpování pomocí syntézy oxidu dusnatého. Jedná se o Antioxidant mající protistárnoucí charakter. Navýšením jeho množství ve svalové tkáni lze u sportovců dosáhnout výborného zlepšení výsledků a mnohem rychlejší regenerace. Beta-alanin je prekurzorem vitaminu pantothenové kyseliny a součástí některých peptidů – anserinu, karnosynu. Karnosyn pomáhá stabilizovat svalové pH tím, že absorbuje ionty vodíku, které se uvolňují ve svalových vláknech během tréninku. Tím je zabráněno tvorbě kyseliny mléčné a dochází k výraznému urychlení regenerace. Beta-alanin je výborným pomocníkem kreatinu. Bylo vědecky prokázáno že suplementace kreatinu spolu s beta-alaninem má za výsledek větší přírůstky svalů než při užívání samotného kreatinu.

Je všeobecně známo, že pro nejvyšší efektivitu je ideální dávkování aminokyselin jak před výkonem, tak ihned po jeho zakončení. Proto je produkt Amix™ BCAA Mega Fuel v unikátní „double shot“ ampuli kapesní velikosti, s velmi vysokým obsahem aminokyselin BCAA (6.000 mg), ideální pro použití poloviny obsahu ampule před a druhou polovinu po fyzickém výkonu. Aminokyseliny BCAA (L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin) jsou základními stavebními kameny bílkovin, které podporují tvorbu a udržování svalů.

BCAA MegaFuel 6000

obsahuje: čištěná voda, L-Leucin , L-Valin , L-Isoleucin, L-Arginin báze , Beta-Alanin (CarnoSyn®), Taurin , regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, konzervant: sorban draselný a benzoan sodný, sladidla: sukralosa Splenda® a acesulfam K, pyridoxin HCl (vitamín B6)

BCAA MegaFuel 6000

Dávkování - základní denní dávka je 150 ml (1 ampule). Dávku rozdělte na 75 ml (1/2 ampule) před asi 30-60 min. před výkonem a 75 ml ihned po výkonu.



Výrobek BCAA MegaFuel 6000 si můžete objednat za zvýhodněnou cenu ZDE:   BCAA MegaFuel 6000


autor: redakce přečteno: 5998
Přidat příspěvek
Diskuze k tomuto článku nebyla otevřena. Otevřetete tuto diskuzi přidáním Vašeho příspěvku.
Jméno:
Titulek:
E-mail:
Příspěvek:
Kód:
bezpečnostní kód
sportovní zprávy

Legendy se nesetkávají pouze v San Marinu

Thu, 25 Apr 2024 05:50:19 GMT
V Hrádku nad Nisou se šestnáct let jezdila velice populární Rally Lužické hory. Centrem pro ...
zdroj: eWRC.cz

Jiří Káňa: MČR HA - na scéně opět nerovné podmínky

Wed, 24 Apr 2024 21:18:52 GMT
Chvilku jsem přemýšlel, zda má smysl se zde malinko rozepsat. A řekl si, že určitě má. ...
zdroj: eWRC.cz

Prvním kandidátem na post předsedy tenisového svazu je Kotrba

Thu, 25 Apr 2024 14:47:00 +0200
Praha - Předseda představenstva tenisového klubu Sparta Praha Jakub Kotrba je prvním ...

Basketbalistky budou hrát o MS v Mexiku, ve skupině mají Koreu, Mali a Venezuelu

Thu, 25 Apr 2024 15:49:00 +0200
Mies (Švýcarsko) - České basketbalistky se v předkvalifikaci mistrovství světa v roce ...

zdroj:

zdroj:
home kontaktynapište náme-shop - e kulturistikagalerie sportovců
Akční balíčkyBCAA - AminokyselinyProteinyAnabolizérySpalovače - CarnitinIontové nápojeGaineryDietyCreatinevýprodej
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos